icon-c8

"Una empresa amb experiencia i mitjans humans i materials propis"

OBRA CIVIL

ORL està especialitzada en l'execució de tot tipus d'obres, tant d'enginyeria civil, com edificació, rehabilitació i restauració.

A l'àrea civil, la companyia compta amb l'experiència i els professionals per aportar un alt valor afegit tècnic i d'enginyeria en totes les seves actuacions, com són les obres hidràuliques, les infraestructures per al medi ambient, o les obres d'urbanització i construcció de carreteres i espais urbans. L'empresa té com a clients tant administracions i societats públiques com empreses privades. L'

En rehabilitació i restauració Constructora Calaf utilitza les últimes tècniques per recuperar, restaurar i conservar edificis. Per la seva complexitat tècnica i el valor històric dels edificis,

 

ORL està especialitzada en l’execució de tot tipus d’obres, tant d’enginyeria civil, com edificació, rehabilitació i restauració.

A l’àrea civil, la companyia compta amb l’experiència i els professionals per aportar un alt valor afegit tècnic i d’enginyeria en totes les seves actuacions, com són les obres hidràuliques, les infraestructures per al medi ambient, o les obres d’urbanització i construcció de carreteres i espais urbans. L’empresa té com a clients tant administracions i societats públiques com empreses privades.

En rehabilitació i restauració ORL utilitza les últimes tècniques per recuperar, restaurar i conservar edificis. Per la seva complexitat tècnica i el valor històric dels edificis.

CAT